• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 22 mai. Ce se întâmplă în această seară când al șaselea colan de Imunitate după momentul Unificării e pus la bătaie: „Ne apropiem de finală”

Survivor All Stars 2024, 22 mai. Ce se întâmplă în această seară când al șaselea colan de Imunitate după momentul Unificării e pus la bătaie: „Ne apropiem de finală”

Survivor All Stars 2024, 22 mai. Ce se întâmplă în această seară când al șaselea colan de Imunitate după momentul Unificării e pus la bătaie: „Ne apropiem de finală”

Au crezut că nimic nu îi mai poate surprinde cu adevărat. Au fost convinși că au înțeles competiția și că sunt gata de orice fel de provocare sau surpriză. Ceea ce s-a întâmplat la primul joc de recompensă al săptămânii le-a depășit orice fel de așteptare sau convingere. Oamenii iubiți, cei pe care-i poartă în minte și în suflet la fiecare pas, au venit în Republica Dominicană și le-au oferit energia necesară care să-i poarte pe mai departe. Survivor All Stars, sezonul suprem, continuă și este tot mai aproape de săptămâna finalei!

Nu-mi vine să cred că a venit mama până în Dominicană. Să o văd pe mama aici, mi se pare colosal. Am câștigat astăzi, orice ar fi”, declara Iancu Sterp înaintea probei de recompensă, după ce Daniel Pavel le-a arătat care este miza serii. Motivați, convinși că este acum ori niciodată, cei șase băieți au luptat până la epuizare, iar echipa formată din Zanni, Iancu și TJ Miles s-a impus, câștigând șansa unei seri de neuitat alături de oamenii care au venit pentru ei.

Surprizele nu s-au oprit, iar TJ Miles a oferit un moment de neuitat. ”Nu mă așteptam să vii, nu aveam cum să știu că o să fie o recompensă de genul ăsta. Nu am nimic aici, am doar orez. O să vină un timp când o să fac cum trebuie, vreau să-ți dau tot ce am pe viață. Vreau să fii soția mea. te iubesc din sufletul meu. Și îmi doresc să stau toată viața lângă tine”, i-a spus acesta Franciscăi, iubita lui... care a devenit, de acum, logodnică!

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:28 – 24:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.5 puncte de rating și 19.9% cotă de piață, față de locul 2 care a înregistrat 3.4 puncte de audiență și 15% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 800 de mii de români au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:58, peste 1.1 milioane de telespectatorii trăiau emisia la intensitate mare.

După o zi pe care nu o vor uita niciodată, concurenții s-au regrupat și vor intra pe traseu în jocul care face diferența. ”Sper să fie unul dintre cele mai grele trasee. Ne apropiem de finală”, va spune Iancu. Cum se vor descurca concurenții în jocul de azi, având în vedere că miza este una esențială: ”al șaselea colan de Imunitate după momentul Unificării”, aflăm în doar câteva ore.

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni