• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 22 mai. Zanni, mărturisiri sincere despre nunta lui Iancu Sterp! Își va face sau nu prezența la marele eveniment: „Ne-am șicanat..”

Survivor All Stars, 22 mai. Zanni, mărturisiri sincere despre nunta lui Iancu Sterp! Își va face sau nu prezența la marele eveniment: „Ne-am șicanat..”

Recompensa de ieri a fost o mare bucurie pentru ultimii concurenți rămași în cursa din Republica Dominicană. TJ Miles și-a cerut iubita, pe Francesca, în căsătorie, iar momentul a fost de-a dreptul emoționant.

Gallery

​Zanni a vorbit atât despre nunta artistului, cât și despre nunta lui Iancu Sterp cu partenera sa, Denisa, dezvăluind că ar merge la ambele evenimente cu sufletul deschis, mai ales că cei trei au petrecut atâtea luni împreună, la Survivor All Stars.

„Dacă mă duc la o nuntă, trebuie să îmi pese de oamenii ăia care se căsătoresc. Nu mă duc doar ca să mă afișez. La nunta lui TJ m-aș duce, la nunta lui Iancu.

Suntem colegi aici, camarazi de Survivor. Ne-am iubit, ne-am șicanat, au fost scântei, ne-am luptat. M-aș duce lejer la nunta cuiva de aici. Îmi pare rău că nu am fost la botezul lui Culiță”, a spus, sincer, Zanni.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS!

Nu lăsa pe mâine ce poți vedea azi și nu rata, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni