• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 mai 2024. Zanni tună și fulgeră, acuzându-și coechipierii că fac strategii pe la spatele lui. Fostul Faimos se trezește sub o ploaie de reproșuri din partea lui Sorin Pușcașu: „Ești un vierme ordinar”

Survivor All Stars, 23 mai 2024. Zanni tună și fulgeră, acuzându-și coechipierii că fac strategii pe la spatele lui. Fostul Faimos se trezește sub o ploaie de reproșuri din partea lui Sorin Pușcașu: „Ești un vierme ordinar”

Sorin Pușcașu îi cere explicații lui Zanni, fiind de părere că fostul Faimos a început „să ia lumea la rost”. Acesta se apără și susține că știe ce strategii s-au făcut pe la spatele lui, pentru a fi trimis la duel.

Gallery

Zanni: „Toți nervii au pornit de la faptul că au plecat, în pădure, toți, ca Iancu Sterp să își țină promisiunea față de mama Geta, să nu mă voteze pe mine. Ca să își păstreze promisiunea, s-a dus să le zică celorlalți să fiu eu votul comun, ca să nu dea el votul pe mine, ca el să îl voteze pe TJ”.

Sorin Pușcașu: „După jocul de ieri, Zanni a început să ia pe fiecare separat. El încă mai crede că e o portiță pe care poate să o deschidă și să îi manevreze (n.r. pe Robert și pe Iancu)”.

Zanni: „Ești un junghi pentru competiție”

Sorin Pușcașu: „Ești vocea aia care vorbește mult și degeaba și sare frustrarea din tine”

„Ești un vierme ordinar”, îi spune Zanni lui Andrei Ciobanu, atunci când acesta intervine în discuție și îi aduce și el alte acuzații.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni