• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 mai 2024. Zanni numește persoanele pe care vrea să le vadă afară din competiție. Provocat de Sorin Pușcașu, le declară război celor pe care îi consideră nedemni de locul pe care îl ocupă: „Zanni, ești femeie!”

Survivor All Stars, 23 mai 2024. Zanni numește persoanele pe care vrea să le vadă afară din competiție. Provocat de Sorin Pușcașu, le declară război celor pe care îi consideră nedemni de locul pe care îl ocupă: „Zanni, ești femeie!”

Cearta dintre Sorin Pușcașu și Zanni degenerează, în momentul în care, în discuție, este readusă finala. Fostul Războinic îl provoacă să numească persoanele pe care le vrea afară din competiție, pe măsură ce marea finală se apropie.

 

Gallery

Sorin Pușcașu: „Ești într-un război pe care nu mai poți să îl duci. Aveai toate armele, nu mai ai niciuna. Băi, Zanni, ești femeie, ți-e frică! Nu mai fii femeie! Luptă!”

Zanni numește persoanele pe care le vrea afară din competiție, considerând că lupta trebuie să se dea între el și între persoanele care chiar merită să fie în marea finală. Din punctul său de vedere, Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu nu au ce să mai caute în emisiune.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni