• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 mai 2024. Andrei Ciobanu îi dă replica lui Zanni, după ce i-a aruncat apă și noroi, direct în față. S-au întâlnit pe traseu, unde Zanni a decis să se răzbune: „A fost intenționat”

Survivor All Stars, 23 mai 2024. Andrei Ciobanu îi dă replica lui Zanni, după ce i-a aruncat apă și noroi, direct în față. S-au întâlnit pe traseu, unde Zanni a decis să se răzbune: „A fost intenționat”

Zanni și Andrei Ciobanu s-au întâlnit pe traseu și, la un moment dat, fostul Faimos a făcut un gest care l-a deranjat pe adversar: i-a aruncat apă și noroi în față, în timp ce se întreceau.

Gallery

Mai exact, Zanni l-a stropit, când era în fața lui, de mai multe ori, cu apă și cu noroi, gest pe care și l-a asumat. Cu toate acestea, Andrei Ciobanu nu a fost deloc amuzat de situație și consideră că nevoia de a suporta astfel de acțiuni face parte din ceea ce el trebuie să îndure, în competiție.

Andrei Ciobanu: „Gestul putea evitat, dar, probabil, asta e competiția. Când nu reușești să te răzbuni altfel, te răzbuni așa. Probabil și asta face parte din supraviețuirea mea și din ceea ce trebuie să sufăr aici”.

Zanni: „A fost intenționat, dar, după,i-am zis «scuze, îmi pare rău!», dar a fost amuzant. Mi-a părut rău după, dar mi s-a părut amuzant. Am dat de patru ori și recunosc, s-a simțit bine, dar e un joc”.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni