• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 2024. Concurenții care au pierdut revin în camp. Sorin Pușcașu susține că Zanni își folosește ultimii ași din mânecă, pentru a evita să ajungă la duel: „Își încearcă ultima șansă”

Survivor All Stars, 2024. Concurenții care au pierdut revin în camp. Sorin Pușcașu susține că Zanni își folosește ultimii ași din mânecă, pentru a evita să ajungă la duel: „Își încearcă ultima șansă”

Câștigătorii recompensei se duc la distracție, în timp ce Andrei Ciobanu, Sorin Pușcașu și Robert Moscalu revin pe insulă, după ce ultimul joc al acestei săptămâni s-a încheiat cu înfrângerea lor.

Gallery

Cei foști Războinici sunt de părere că Zanni se folosește de ultimii ași pe care îi mai are în mânecă, în încercarea de a evita să fie trimis la duelul eliminatoriu, de teamă ca va fi trimis acasă.

Sorin Pușcașu: „Zanni își încearcă ultima șansă: vorbește în ceremonii, vorbește în camp că trebuie să votăm din punct de vedere sportiv. Survivor nu este despre Zanni”.

Andrei Ciobanu: „Sunt curioas ce se va întâmpla când se vor întoarce de la reward, pentru că Iancu este cu doi ex-Faimoși. Cu siguranță, va fi bombardat cu întrebări”.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni