• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 mai 2024. Iancu Sterp este chestionat despte votul pe care îl va oferi în consiliul de eliminare. Zanni și TJ Miles vor să afle sigur numele celui pe care îl va trimite la duel: „Promisiunea față de mama Geta este egală cu zero”

Survivor All Stars, 23 mai 2024. Iancu Sterp este chestionat despte votul pe care îl va oferi în consiliul de eliminare. Zanni și TJ Miles vor să afle sigur numele celui pe care îl va trimite la duel: „Promisiunea față de mama Geta este egală cu zero”

Zanni, TJ Miles și Iancu Sterp au ajuns în locația în care se vor bucura de recompensă. Nici bine nu se instalează, că primii doi încep discuția despre votul care va trimite un concurent spre eliminare.

Gallery

Iancu Sterp: „Știam că o să fie niște discuții mai grele între mine, TJ și Zanni. Aveam și o apăsare sufletească, pentru că știam că o să mă întrebe de consiliu, cum voi vota, o să încerce să-mi influențeze votul”.

TJ Miles: „Vreau să știu adevărul. Vrei să scapi de noi, ca sa faci situația ușoară la finală sau ți-e frică să faci decizia corectă, că o să fii judecat de Sorin și de Andrei și nu ai destul tupeu, să faci ceva ce e corect?”.

Zanni: „El cântărește meritele mele cu meritele lui Sorin Pușcașu. Promisiunea față de mama Geta este egală cu zero, pentru că, atât timp cât le-ai spus colegilor tăi să mă voteze pe mine, ca să te speli tu pe mâini, nu contează pentru mine”

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni