• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 mai 2024. TJ Miles părăsește competiția Survivor All Stars. Zanni nu poate accepta ce se întâmplă și sare în apărarea lui, considerând că a fost trimis la duel nejustificat: „TJ era de temut pentru toți”

Survivor All Stars, 23 mai 2024. TJ Miles părăsește competiția Survivor All Stars. Zanni nu poate accepta ce se întâmplă și sare în apărarea lui, considerând că a fost trimis la duel nejustificat: „TJ era de temut pentru toți”

TJ Miles a pierdut duelul eliminatoriu împotriva lui Zanni. Flacăra concurentului s-a stins, cu doar câteva zile înainte de marea finală.

 

Gallery

​Eliminarea acestuia stârnește o reacție categorică din partea lui Zanni. Fostul Faimos consideră că TJ

Zanni: „Mi-a bătut și inima tare. Sunt agitat. Au fost mai mult decât emoții. Sufletul mi-a fost pustiu până am văzut Survivor acum trei ani. Nu avem drept la niciun consiliu. Am fost cu TJ, locul 2, mi-a fost teamă. TJ era de temut pentru toți de aici. A fost mondial”.

 TJ Miles: „Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor care au crezut în mine! Trebuie să îi mulțumesc Franciscăi, că am întâlnit o așa femeie! Mă bucur că am făcut parte din echipa asta!”.

 

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni