• Emisiuni
  • Survivor România
  • TJ Miles a părăsit Survivor All Stars, înaintea celui mai important anunț: ”În fața voastră este ultima săptămână a sezonului suprem”

TJ Miles a părăsit Survivor All Stars, înaintea celui mai important anunț: ”În fața voastră este ultima săptămână a sezonului suprem”

TJ Miles a părăsit Survivor All Stars, înaintea celui mai important anunț: ”În fața voastră este ultima săptămână a sezonului suprem”

A venit clipa anunțului așteptat de la startul primului fluier din acest sezon, seara în care bucuria s-a instalat pe chipurile concurenților și în care au simțit că totul a meritat. Cinci dintre cei mai puternici și mai curajoși se vor bucura de ultima etapă a show-ului, în doar câteva zile și doar trei vor ajunge în finala live. Până atunci, a mai rămas puțin, iar tensiunea este mai puternică ca niciodată în Survivor All Stars.

Gallery

Aseară, într-o atmosferă încărcată deja de emoție și stres, combatanții s-au luptat pentru o recompensă importantă: o seară într-o vilă, cu o masă copioasă și o petrecere frumoasă, un festin atât de aproape de final. Iancu, cel care avea Imunitatea, a fost primul căpitan și l-a ales pe Robert să-i fie adversar. Primul i-a ales pe Zanni și TJ să-i fie colegi, iar cel de-al doilea pe Sorin și Andrei.

Ce a urmat a fost cumva așteptat, dar pe de altă parte, la fel de tensionat: voturile colegilor l-au trimis pe Zanni la Duel, pentru a cincea săptămână la rând, iar decizia lui Iancu a fost ca TJ Miles să-i fie adversar. După o luptă în care emoția a fost la putere, cel din urmă a pierdut și a fost nevoit să-și ia la revedere de la colegi.

”În viață trebuie să evoluez. Acum că am ajuns aici, mulțumesc lui Dumnezeu, celor care m-au adus aici, Franciskăi, că am cunoscut o femeie ca ea și că am putut să o cer de nevastă la Survivor, o amintire care o să fie cu mine până mor. Am avut tot felul de clipe frumoase, ștafete, puncte, finalizări, un roller coaster incredibil de frumos. Aș putea să scriu o carte”, a spus fostul Faimos, înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție.

Cu adevărat surprinzător și încărcat de bucurie a fost următorul anunț făcut de prezentatorul show-ului: ”Five Stars – cinci stele. Ce aveți în fața voastră este o nouă săptămână de Survivor, dar are o caracteristică aparte – este ultima săptămână a sezonului suprem”. În doar câteva zile, un concurent va ridica trofeul deasupra capului. Cine va fi? Andrei, Iancu, Robert, Sorin sau Zanni?

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți și miercuri, de la ora 21:30 și joi, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO, ultimele ediții din sezonul suprem Survivor All Stars!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni