• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ultima săptămână de Survivor All Stars! ”Faceți spectacol, scrieți istorie!”. Eliminare șocantă: ce concurent părăsește azi competiția

Ultima săptămână de Survivor All Stars! ”Faceți spectacol, scrieți istorie!”. Eliminare șocantă: ce concurent părăsește azi competiția

Ultima săptămână de Survivor All Stars! ”Faceți spectacol, scrieți istorie!”. Eliminare șocantă: ce concurent părăsește azi competiția

Cinci concurenți s-au calificat în săptămâna finalei și, începând cu luni seară, 29 mai 2024, vor da cele mai dure lupte pe traseu cu un singur gând – să mearg până la capăt. Doar unul dintre ei va câștiga sezonul suprem, Survivor All Stars!

Un sezon așteptat de o țară întreagă. Un moment în care cei mai buni au acceptat provocarea vieții lor și au revenit în Republica Dominicană pentru cel mai puternic format din lume. Vreme de 19 săptămâni au dat tot ce au avut mai bun și au reușit să ajungă până aici.

Rândurile s-au strâns, iar concentrarea celor rămași în competiție este la cote înalte. Fiecare dintre ei simte că finalul se poate vedea! ”S-a strâns oboseala, m-am trezit foarte bine. Îmi pare rău de TJ că a plecat, un jucător foarte bun”, va mărturisi în această seară, Iancu Sterp. Tot acesta va admite că de acum e totul sau nimic și că nu vrea să ia în calcul posibilitatea de a pierde: ”Mă surprind niște sentimente de euforie, mă gândesc la junglă, la baracă, la tot ce am trăit aici. Dau ce e mai bun din mine să mă întorc, să nu plec astăzi”.
De cealaltă parte, Andrei Ciobanu crede că presiunea momentului ar trebui să-i impacteze în mod pozitiv pe eroii aflați în joc: ”Acum, în ultimul moment, ar trebui să fim mai buni, să nu ne mai arătăm cu degetul unii pe alții”.
Națiune Survivor, ne-am întors pe țărmul unde am început această aventură a navigației epice. Am rămas cu cinci concurenți, starurile sunt pregătite să vină pe acest țărm”, va fi mesajul transmis de Daniel Pavel celor de acasă. Odată ajunși la joc, Andrei, Iancu, Robert, Sorin și Zanni vor afla de la prezentator care este miza serii: ”Săptămâna pe care o așteaptă o țară întreagă. Astăzi, luptați pentru accederea în semifinală. Faceți spectacol, scrieți istorie”.


Trei se vor califica direct în semifinală! Doi vor ajunge la Duelul eliminatoriu! Un concurent va părăsi competiția în doar câteva ore. Pentru cine se va stinge flacăra atât de aproape de final?


Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni