• Emisiuni
  • Survivor România
  • Semifinala Survivor All Stars 2024! Ce se întâmplă diseară și cine sunt cei trei care intră în finală. ”Luptați pentru 100.000 de euro!”

Semifinala Survivor All Stars 2024! Ce se întâmplă diseară și cine sunt cei trei care intră în finală. ”Luptați pentru 100.000 de euro!”

Semifinala Survivor All Stars 2024! Ce se întâmplă diseară și cine sunt cei trei care intră în finală. ”Luptați pentru 100.000 de euro!”

Survivor All Stars se apropie de finala sezonului suprem, iar miercuri, 29 mai 2024, de la 21.30, patru concurenți își vor testa forțele într-o probă care le poate schimba viitorul.

Au luptat cu toată forța. Au dovedit că sunt puternici. Au depășit provocări și s-au impus în disputele de care au avut parte. Diseară se află în fața ultimului pas înaintea finalei. Mai au de trecut printr-un nou joc și un potențial Duel pentru a face un nou salt spre momentul visat, cel în care publicul va decide.
Zanni a fost primul care a ajuns, aseară, la 6 puncte, poziție care i-a garantat calificarea în următoarea etapă. ”Este un traseu în care ai nevoie de îndemânare și viteză”, spunea acesta, după victoria categorică. Andrei i-a urmat, rapid, iar concurentul a ținut să sublinieze cât este de emoționat: ”Este extraordinar, nu-mi vine să cred. Mi-am găsit puterea în mine, mă gândeam la băiețelul meu”. Ultimul care nu a ajuns la Duel a fost Iancu, care a transmis: ”îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine, că nu m-am accidentat”.
O ultimă șansă au primit Robert și Sorin, iar aceștia au dat totul în Duelul de eliminare. ”Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni. Să câștige cel mai puternic din toate punctele de vedere posibil. Îi iubesc pe toți și aștept să ne distrăm, după ce ieșim”, a declarat Robert Moscalu, înainte ca flacăra să-i fie stinsă în competiție, după ce a pierdut în fața bunului său prieten.
Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:28 – 24:26. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 4.5 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, față de locul 2 care a înregistrat 3.7 puncte de audiență și 15.5% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 900 de mii de români au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:53, peste 1.2 milioane de telespectatorii trăiau emisia la cea mai mare intensitate.
Andrei. Iancu. Sorin. Zanni. Cei care au ajuns atât de aproape de final! ”Aveți întâlnire cu destinul. Dați totul pentru spectacol. Cine ajunge în finală? Luptați pentru a fi votați, pentru 100.000 de euro și cel mai râvnit titlu din istorie. Este semifinala, ultimii patru”, le va spune în această seară Daniel Pavel.
Cine va reuși să ajungă în show-ul live de mâine seară, la votul publicului? Cine va rata accederea în ultima seară a emisiunii, când mai avea atât de puțin?
Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, penultima ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni