• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 29 mai 2024. Zanni răsuflă ușurat, deoarece coechipierii nu mai pot face strategii pe la spatele lui. Încolțit de aceștia, susține că a fost neîndreptățit, în timp ce concurenții slabi înaintau spre semifinală: „A fost o vânătoare pentru cei de pe podium”

Survivor All Stars, 29 mai 2024. Zanni răsuflă ușurat, deoarece coechipierii nu mai pot face strategii pe la spatele lui. Încolțit de aceștia, susține că a fost neîndreptățit, în timp ce concurenții slabi înaintau spre semifinală: „A fost o vânătoare pentru cei de pe podium”

Survivor All Stars, 29 mai 2024. Zanni este încolțit de coechipieri, chiar înaintea jocului din semifinală. În timp ce toți se simt neîndreptățiți de comentariile lui, acesta susține că a fost provocat: „Am fost furios din cauza strategiilor”

Gallery

​Iancu Sterp: „Mi s-a părut prostesc să spună, în momentul în care suntem fiecare pe barba noastră, că ar fi trebuit să fie alții lângă el, că sunt oameni slabi lângă el. El a generalizat la toți”

Zanni: „Am fost furios din cauza strategiilor, nedrepte din punctul meu de vedere. A fost o vânătoare pentru cei de pe podium. Ce mi s-a părut am spus. Îmi respect adversarii. Cea mai bună replică a mea e pe traseu”

Andrei Ciobanu: „Nu-mi vine să cred ce aud din gura lui Zanni! Vrea să îngroape el securea războiului. Zanni cred că trebuie să învețe că nu trebuie să zicem chiar tot. Unele lucruri nu trebuie spuse”

Sorin Pușcașu: „Subestimarea mă întărește. Îmi plăcea să mi se spună că sunt cel mai slab pe traseu. Știam că eu, cu îndemânarea mea, pot să recuperez”

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni