• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 29 mai 2024. Sorin Pușcașu părăsește competiția supremă, cu doar o zi înainte de finală. Concurentul a pierdut duelul eliminatoriu împotriva lui Andrei Ciobanu: „Îmi era frică rău de voi”

Survivor All Stars, 29 mai 2024. Sorin Pușcașu părăsește competiția supremă, cu doar o zi înainte de finală. Concurentul a pierdut duelul eliminatoriu împotriva lui Andrei Ciobanu: „Îmi era frică rău de voi”

Parcursul lui Sorin Pușcașu la Survivor All Stars s-a încheiat. Fostul Războinic a pierdut împotriva lui Andrei Ciobanu, în ultimul duel al semifinalei.

Gallery

​Andrei Ciobanu: „A fost foarte greu. Să lupt împotriva lui Sorin nu am crezut că o să fie atât de greu. Unul din regretele mele este că, poate, l-am subestimat un pic cam mult pe Sorin. A devenit atât de bun, că niciodată nu eram sigur dacă o să iau puncte la el. Nu era cot la cot cu mine. Era înaintea mea. A fost un munte de ambiție”

Sorin Pușcașu: „Am zis tot sezonul că nu îmi e frică, dar îmi era frică. Jucam cu cei mai buni și, uneori, reușeam să și câștig. Îmi era frică rău de voi! Subestimarea voastră m-a întărit”

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni