• Emisiuni
  • Survivor România
  • Finala Survivor All Stars, 30 mai 2024. Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu, primele impresii înainte de Finală! Ce au declarat concurenții: „Un vis devenit realitate!”

Finala Survivor All Stars, 30 mai 2024. Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu, primele impresii înainte de Finală! Ce au declarat concurenții: „Un vis devenit realitate!”

Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu împărtășesc primele lor gânduri înainte de a intra pentru ultima oară pe traseu, în cadrul competiției Survivor All Stars 2024! Iată ce au avut de zis cei trei finaliști.

După 19 săptămâni în care s-au luptat pentru a se menține în concurs, Andrei Ciobanu, Zanni și Iancu Sterp au dovedit că, fiecare dintre ei, deține toate calitățile necesare pentru a deveni Supraviețuitorul suprem. Cei trei au vorbit pentru prima dată despre emoțiile Finalei și și-au exprimat sincer sentimentele:

„A fost una dintre cele mai intense și profunde nopți petrecute la Survivor. Mă bucur din toată inima că am putut da atât din mine și că sunt în finală. Este un vis devenit realitate!”, a spus Andrei Ciobanu.

„Urmează o finală pe cinste între mine, Zanni și Andrei!”, a spus Iancu Sterp.

Înainte de a părăsi tribul și baraca în care și-au pregătit ultimele luni din viață, cei trei finaliști își lasă un ultim omagiu în jungla care le-a fost „ACASĂ”.

„Îmi este foarte dor de familie, îmi este foarte dor de iubita mea! Mă bucur că mă despart de junglă, dar știu că după ce ajung acasă o să-mi fie dor de ce am trăit aici”, a spus Iancu Sterp.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni