• Emisiuni
  • Survivor România
  • Finala Survivor All Stars, 30 mai 2024. Zanni, cel mai sincer interviu în Finală! Ce a spus înainte să afle verdictul publicului

Finala Survivor All Stars, 30 mai 2024. Zanni, cel mai sincer interviu în Finală! Ce a spus înainte să afle verdictul publicului

Zanni, primul concurent care s-a calificat în etapa finală de vot, a vorbit pe scurt atât despre experiența lui de la Survivor All Stars, cât și despre idila care a ținut pe jar o țară întreagă.

Gallery

După 19 săptămâni petrecute în Republica Dominicană în cele mai dificile condiții, Zanni și-a adjudecat locul în Finală! Acesta a luptat cot la cot cu Andrei Ciobanu și Iancu Sterp în ultima probă de traseu de la Survivor All Stars și a fost propulsat direct în sesiunea finală de vot.

Înainte ca Domnul Dan să dea START VOT, i-a adresat câteva întrebări lui Zanni referitoare atât la parcursul său în competiție:

„Sezonul ăsta au fost mult mai mari emoțiile. Sezonul trecut a fost mult mai trumatizant, m-a maturizat mai mult. Acesta a fost mult mai greu din punct de vedere competițional. Am fost super emoționat sezonul ăsta, am simțit tot foarte puternic, am recunoscut că am temeri”, a spus Zanni. 

„Cine m-a ajutat cel mai mult.. Jorge, datorită lui am dormit bine, el ne-a făcut acoperișul, el a contribuit cel mai mult. TJ Miles și Moroșanu au contribuit și ei. A fost Zmărăndescu cu Moroșanu care au fost doi titani, doi oameni mai înțelepți care au ținut echipa într-un echilibru. Jador, din nou, am avut o altă perspectivă..”, a mai spus Zanni.

Mai mult decât atât, Zanni a fost întrebat pe cine și-ar dori să aibă lângă el în sesiunea finală de vot:

„Ce a ținut de mine, i-am vrut pe cei mai puternici pe traseu. Mereu mi-a plăcut să-i iau pe cei mai buni. Acum nu mai ține de noi! Mai departe, fiecare dintre noi trei vrea să câștige. Acum ține de oamenii de acasă!”, a spus Zanni. 

Alexandra Duli și Ana Porgras au luat și ele cuvântul, înainte de a se afla votul publicului:

Alexandra Duli: ”Mă bucur pentru el, a avut o dorință foarte mare să ajungă în acest moment. Sper să câștige și se i se îndeplinească visul ăsta”

Ana Porgras: ”Sper să-l văd ridicând trofeul”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni