Zannidache este câștigătorul Survivor All Stars! Finala, lider absolut de audiență

Zannidache este câștigătorul Survivor All Stars! Finala, lider absolut de audiență

Cinci luni. 60 de ediții. 26 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Cel mai dur sezon, cel în care cei mai buni s-au aliniat la start. Aseară, în direct la PRO TV și pe VOYO, s-a încheiat Survivor All Stars cu o finală de neuitat!

Seara a început cu ultimul joc al acestui sezon. Cei trei concurenți care au reușit să ajungă până în această etapă a competiției, au intrat pe traseu, în primă fază, pentru miza votului! După ce a pierdut, Andrei Ciobanu a știut că va fi nevoit să treacă în finală prin două voturi ca să poată câștiga. Zanni și Iancu au câștigat lupta, iar primul s-a impus fără probleme într-o nouă confruntare care l-a propulsat direct în cel de-al doilea vot al publicului!

În direct din Republica Dominicană, Daniel Pavel le-a dat celor de acasă șansa să-și spună părerea prin voturi. Iar aceștia au decis – Iancu Sterp s-a calificat, alături de Zanni la ultima rundă a serii, cea care decidea cine va câștiga 100.000 de euro. În același timp, Andrei Ciobanu a fost desemnat ocupantul locului 3 în sezonul suprem.

Într-o atmosferă extrem de încărcată, în care foștii concurenți din acest sezon trăiau încărcătura puternică, domnul Dan a dat pentru ultima oară START VOT între Zannidache și Iancu Sterp.

Ca de fiecare dată, publicul a decis: Zannidache este câștigătorul SURVIVOR ALL STARS și al cecului de 100.000 de euro! Acesta a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către cei mai puternici concurenți din toate sezoanele.

Finala a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:51. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.9 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.8 puncte de audiență și 13.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit cu sufletul la gură ultimul pas al competiției, iar în minutul de aur, la ora 22:46, peste 1.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe cel mai așteptat moment al sezonului Survivor All Stars.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni