Cine este Radu Itu, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022

Cine este Radu Itu, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022

Radu Itu (29 de ani) face parte din echipa Faimoșilor a show-ului fenomen Survivor România 2022. De profesie pălărier, Radu Itu este fondator al brandului „The Wild Hatter” (Pălărierul Sălbatic).

Radu Itu a participat la show-ul Ninja Warrior, în 2018, deci s-ar putea să-l știți de acolo. Mereu în căutare de aventură, tânărul s-a îndrăgostit de pălării în timpul unei vacanțe în Bali. 

Acolo a cunoscut un proprietar de magazin de pălării, care i-a dat primele sfaturi pentru a intra în afaceri. Însă, până să ajungă aici, a învățat meserie de la cel mai vechi meșter pălărier din București. 

În 2018, Radu Itu și-a lansat propriul brand, The Wild Hatter, unde este și director de creație. Sub acest brand, Radu Itu creează pălării handmade cu o identitate puternică, pentru că fiecare pălărie este diferită. 

Vezi AICI primii 12 concurenți Survivor România 2022!

Înainte de a intra în afaceri cu pălării, concurentul de la Survivor România a fost antrenor de fitness și model. Printre pasiunile sale se numără fotografia, bungee jumping, motocicletele și ieșirile în natură.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni