Cum e CRBL la Survivor când nu e filmat? Ce spune Radu Itu?

Cum e CRBL la Survivor când nu e filmat? Ce spune Radu Itu?

Radu Itu a fost eliminat de la Survivor România, iar la auzul veștii, concurentul din echipa Faimoșilor abia și-a putut găsi cuvintele necesare.

Acesta a declarat foarte emoționat:

„Încerc să nu plâng. Vă respect pe toți. Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani. Nu credeam că o să trăiesc ce am trăit în Survivor. Trebuie să fii foarte puternic fizic, dar și psihic', a declarat Radu Itu, după ce a aflat că e eliminat de la „Survivor România 2022.
 
Invitat la Zanni în emisiune, nu a vorbit urât despe niciun fost coleg, dar s-a arătat puțin deranjat de lipsa de susținere din partea lui Emil Rengle: "m-a lăsat puțin așa."

Deși nu a fost chiar în gașca lui și chiar l-a votat, CRBL i-a făcut o impresie foarte bună chiar și în momentul în care a fost trimis pe Insula Exilului:

"CRBL o să aibă multe de spus. A început să rupă pământul!(...) A îndurat foarte multe acolo și știe joaca."

Mai mult, Radu Itu a povestit că în spatele camerelorr CRBL e cât se poate de retras, liniștit, că stă multe ore în apă singur și își calibrează forțele. 

Radu Itu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 și este fondator al brandului „The Wild Hatter” (Pălărierul Sălbatic).

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.


Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


VEZI ȘI VIDEO:



 

FOTO: RADU ITU INSTAGRAM 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni