• Emisiuni
  • Survivor România
  • Natalia Duminică a părăsit Survivor România: ”Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții”

Natalia Duminică a părăsit Survivor România: ”Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții”

Natalia Duminică a părăsit Survivor România: ”Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții”

Peste două luni de când a început un show în care cuvinte precum provocare, limite și bariere de depășit se află la ordinea zilei. 

Două triburi au decis să lase tot ce îi leagă de realitatea cotidiană și să descopere cât pot rezista în experiența Survivor! Cu fiecare săptămână petrecută în competiție, au demonstrat că devin tot mai puternici și au oferit un show de neratat de către cei de acasă. Ca de fiecare dată, emisiunea a fost lider absolut de audiență, telespectatorii savurând fiecare minut! 

Proba de aseară a început cu aflarea mizei care a adus multe zâmbete în rândul jucătorilor. Cei care câștigau aveau ocazia de a primi mesaje de la prieteni! Pentru a șasea oară la rând, Războinicii au reușit să se impună în fața Faimoșilor și să afle vești de acasă. 

Seara s-a încheiat cu un Consiliu de Eliminare dificil pentru echipa Faimoșilor! Aflați deja în inferioritate numerică, aceștia s-au văzut nevoiți să mai pierdă pe cineva. În urma voturilor celor de acasă, Natalia a părăsit competiția. ”Cred că e logic pentru că simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș simți că țin echipa pe loc. Nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu, să nu-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, vreau să câștigați. Treziți-vă, enervați-vă. Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții. Vă rog, din suflet, fiți tari!”, a declarat concurenta înainte de a pleca.   

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 27.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 10.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români s-au bucurat de Jocul de Comunicare, iar în minutul de aur, la ora 21:34, peste 2.2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Show-ul merge mai departe. Duminică, de la ora 20:00, echipele o iau de la capăt. Noi strategii, momente de cumpănă și alianțe care să îi ajute în câștigarea probelor. 

Așa că, nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, noi ediții senzaționale ale celui mai puternic sezon Survivor România. Până atunci, puteți revedea momentele favorite pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni