• Emisiuni
  • Survivor România
  • Momente neașteptate, confruntări nemaivăzute și vești de neratat! De la ora 20:00, Survivor revine cu un episod special

Momente neașteptate, confruntări nemaivăzute și vești de neratat! De la ora 20:00, Survivor revine cu un episod special

Momente neașteptate, confruntări nemaivăzute și vești de neratat! De la ora 20:00, Survivor revine cu un episod special

12 Faimoși și 12 Războinici au pornit în urmă cu o săptămână în cea mai mare provocare a vieții lor într-un show în care limitele trebuie să fie depășite, iar condițiile sunt din ce în ce mai dificile. Au considerat că pot face față oricărei schimbări, însă au realizat că nici măcar nu se puteau gândi la ceea ce a urmat. Exil, 2 concurenți în afara competiției și vestea că va urma o săptămână și mai dură! Este Survivor România și revine în această seară cu un episod ce nu trebuie ratat. 

De la ora 20:00, la PRO TV și pe VOYO, Daniel Pavel dă startul celei de-a doua săptămâni a show-ului fenomen! Iar telespectatorii vor avea parte de unele dintre cele mai mari surprize de până la acest moment.

Dacă miercuri seara au aflat că Ionuț Iftimoaie, din tabăra Faimoșilor și Andreea Moromete, din cea a Războinicilor, au fost trimiși în Exil prin vot de căre ai lor colegi, se pare că în doar câteva ore vom afla ce i-a așteptat acolo! Într-un mediu în care condițiile sunt deja mai grele ca niciodată, fără acoperiș deasupra capului, fără alți colegi care să le fie aproape, Ionuț și Andreea vor avea parte de o serie de premiere!

Ce îi așteaptă pe cei doi și cum se vor desfășura evenimentele, cei de acasă vor afla în această seară. Cum vor reacționa aceștia, dar și ce alte vești urmează să le mai dea Daniel Pavel, rămâne de descoperit.

Exil. Lupte pe traseu. Consiliu. O ediție ce are din toate. O ediție care va arăta că fiecare zi este tot mai șocantă în competiția care schimbă percepții, caractere, dar care mai ales arată că orice este posibil atunci când lupți până la capăt.

Nu ratați, de la ora 20:00, la PRO TV și pe VOYO, ediția specială a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni