• Emisiuni
  • Survivor România
  • Șapte concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor România. Show-ul a fost lider absolut de audiență

Șapte concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor România. Show-ul a fost lider absolut de audiență

Șapte concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor România. Show-ul a fost lider absolut de audiență

Când credeau că și-au găsit strategia potrivită, lucrurile s-au schimbat. Au luat-o de la capăt și au căutat forța interioară pentru a se mobiliza la fel de bine în două zile de Joc pentru Imunitate. Aseară, într-o atmosferă extrem de încărcată, Faimoșii și Războinicii au revenit pe terenul de joc pentru cea de-a doua luptă a săptămânii. 

Nu vreau să iau nimic cu mine la jocul următor. Nu vreau să mă las afectat”, spunea Remus Boroiu după ce a fost nominalizat pentru eliminare, gândindu-se că echipa lui ar putea câștiga cel de-al doilea joc al săptămânii și echilibra lupta pentru votul celor de acasă. De cealaltă parte, Războinicii mizau pe aparenta liniște interioară din trib și pe cele 3 victorii obținute la rând pentru a continua cu un nou joc cu final fericit. 

Cu 10 la 4, Faimoșii au câștigat fără mari probleme, iar Războinicii s-au văzut nevoiți să accepte prima înfrângere a săptămânii. La Jocul de Imunitate personală, Andrei Krișan și Andreea Moromete au reușit să reziste cel mai mult, fiind scăpați de pericolul de eliminare. La Consiliu, conflictele au continuat să mocnească: doi dintre membrii tribului albastru, Robert Moscalu și Alexandra Ciomag având ceva de împărțit cu Ada Dumitru, din echipa roșie. 

În urma unui vot pe alocuri previzibil, pe alocuri presărat cu surprize, Codruța, Andrei Neagu și Alexandra Ciomag au fost nominalizați. „Dintre cei nominalizați, cel care va întruni cel mai mic număr de voturi va părăsi competiția”, a anunțat Daniel Pavel. Astfel, aseară cei de acasă au avut de ales între 7 concurenți! Cine va pleca acasă? Aflăm în doar câteva ore! 

Show-ul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:35. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.8 puncte de rating și 23.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.6 puncte de audiență și 22.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români au trăit emoția competiției, iar în minutul de aur, la ora 21:40, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Diseară, Faimoșii și Războinicii vor avea parte de ultima luptă a acestei săptămâni. Este vremea Jocului pentru Comunicare. Ce miză vor avea, dar și cine va reuși să se impună, descoperim în curând. 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni