• Emisiuni
  • Survivor România
  • Daniel Pavel, interviu în exclusivitate după a cincea săptămână de Survivor. Ce le transmite fanilor

Daniel Pavel, interviu în exclusivitate după a cincea săptămână de Survivor. Ce le transmite fanilor

Au trecut cinci săptămâni de când show-ul Survivor România 2023 a adus față în față două triburi, Faimoși și Războinici pentru a concura în cea mai dificilă competiție sportivă, dar și de supraviețuire, prezentată la TV.  Prezentatorul, Daniel Pavel, vine cu detalii din Dominicană, printr-un interviu exclusiv. 

Întrebat cum este vibe-ul între concurenți după schimbarea sistemului de nominalizare, Dan Pavel a oferit un răspuns detaliat celor de acasă:

„Fiind un reality show, cel mai puternic din câte formate există, dramaturgia joacă un rol esențial. Am intrat din această săptămână în două imunități. O singură imunitate, așa cum am avut de-a lungul poveștii Survivor, nu îți garantează faptul că tribul rămâne intact. Dinamica dintre concurenți s-a schimbat pe măsură, este direct proporțională cu această schimbare a traseului poveștii Survivor săptămânale, pentru că ei înțeleg că nu este un drept garantat prezența în fiecare zi în acest show, ci trebuie să lupte permanent, o negociază practic prin luptă. Concurenții Survivor se adaptează, pentru că sunt supraviețuitori”

Află din materialul video de mai sus care este cea mai mare provocare pentru Daniel Pavel în competiția Survivor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni