• Emisiuni
  • Survivor România
  • Mihai Zmărăndescu despre Crina Abrudan: „Ești șarpe, vrei să-mi intri la suflet ca să stai liniștită că Mihai nu te votează”

Mihai Zmărăndescu despre Crina Abrudan: „Ești șarpe, vrei să-mi intri la suflet ca să stai liniștită că Mihai nu te votează”

Într-o discuție, pe plajă, Mihai Zmărăndescu îi spune Crinei Abrudan ce l-a deranjat la jocul precedent. După observațiile lui, Crina a manifestat o oarecare stângăcie pe traseu și nu a ținut bine scaunul pe care trebuia să pășească el. Mai mult, luptătorul admite că grija pe care o manifestă colega lui față de el, prin întrebările: „Ai mâncat?” sau „Cum te simți?” ar ascunde un motiv. 

„Întrebi pur și simplu pentru a fi oameni lângă tine, să fii bine cu toată lumea. Nu mă întrebi, că nu ești nevastă-mea, să vii să mă întrtebi „ai mâncat?, ca să știi dacă îmi dai de mâncare. Nu.”, îi spune Zmărăndescu. 

„Dacă eu îți ziceam: Nu, Crina, nu am mâncat. Ce făceai? Te apucai și îmi făceai de mâncare?  Nu Crina, nu am dormit. Ce făceai, mă înveleai, mă luai în brațe? Nu, ești șarpe, ai venit să mă întrebi niște chestii ca să-ți asiguri votul meu, ca să nu te votez, să-mi intri mie la suflet, ca să stai tu liniștită că Mihai nu te votează”, a adăugat concurentul în fața camerei.

Vezi momentul integral mai sus. 

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni