• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România 2023, 21 martie. Andreea Moromete îl acuză pe Alin Chirilă: „Am realizat că este un om toxic”

Survivor România 2023, 21 martie. Andreea Moromete îl acuză pe Alin Chirilă: „Am realizat că este un om toxic”

Survivor România 2023, 21 martie. Andreea Moromete îl acuză pe Alin Chirilă: „Am realizat că este un om toxic”

După primul consiliu de nominalizare din această săptămână, se încing spiritele în ambele tabere. Alin Chirilă a fost luat în captivitate la Faimoși, iar Războinicii analizează comportamentul colegului lor. 

Andreea Moromete, care era considerată prietena lui Alin, se arată dezamăgită: „ A fost o senzație genială, să-l văd pe Alin în partea cealaltă. Eu am conștientizat mai tare cât de toxic este el ca om, în momentul în care nu a mai fost în echipa noastră și am văzut cum e fără. Oricum îmi puneam semne de întrebare în privința lui”. 

Alexandra Ciomag o susține: „A băgat strâmbe între mine și Andreea”. Ea spune că nu-și dorește ca Alin să revină în echipa lor. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai jos. Emisiunea poate fi urmărită integral pe VOYO


 

În tabăra Faimoșilor, apar discuții mai aprinse între Remus Boroiu și Ionuț Iftimoaie. „Este cineva deranjat de mine, de comportamentul meu sau de votul meu pentru Ionuț Iftimoaie?”, va începe Remus discuția. La rândul său, Iftimoaie îl acuză pe Remus de aroganță: „În momentul în care tu spui „marele Ionuț Iftimoaie, o faci într-un mod atât de arogant încât eu unul mă simt jignit”, va spune luptătorul.  Vezi detalii în materialul video de mai jos: Sursă foto: arhiva PRO TV, captură video 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni