Remus Boroiu, mesaj emoționant de la prietenul lui cel mai bun, înainte de Marea Unificare

Remus Boroiu, mesaj emoționant de la prietenul lui cel mai bun, înainte de Marea Unificare

Survivor România a pregătit surprize nemaipomenite pentru concurenții sezonului 2023! În ediția de miercuri, 22 martie, Războinicii și Faimoșii au primit o veste neașteptată de la Domnul Dan: urmează Marea Unificare! 

Faimoșii și Războinicii au ajuns aproape de mijlocul celei mai dificile provocări, Survivor România! În consiliul de eliminare de miercuri, 22 martie, Lucianna a părăsit show-ul, iar aceasta nu a fost singura veste surprinzătoare primită de cei 15 concurenți rămași.

Zanidache, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac s-au alăturat deja competiției, însă urmează să aflăm săptămâna viitoare care este rolul lor și cum îi vor ajuta pe supraviețuitori. Mai mult decât atât, prezentatorul Daniel Pavel a făcut un anunț la care triburile nu se așteptau deloc: urmează Marea Unificare! Această etapă va veni la pachet cu o serie de surprize pentru telespectatori și concurenți!

“Săptămâna viitoare este săptămâna Unificării”, le-a spus acesta, fără a le da însă prea multe detalii.

Înainte de Marea Unificare ce va avea loc săptămâna viitoare, cel mai bun prieten al lui Remus Boroiu i-a transmis un mesaj concurentului:

„Mă bucur că Remus a ajuns până în această etapă, a Marii Unificări. Speram să ajungă până aici și nu m-a dezamăgit. Ce nu mă așteptam este să rămână, totuși, în forma fizică bună. Atât ca aspect, cât și a accidentărilor. Surprinzător, nu s-a accidentat în ciuda greutății și mărimii lui. Sper să ajungă cât mai departe și să rămână cu multe lecții învățate”, a spus prietenul lui Remus. 

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni