• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alexandra Ciomag, mesaj din partea mamei sale, înainte de Marea Unificare: „Eram convinsă că va face față provocărilor”

Alexandra Ciomag, mesaj din partea mamei sale, înainte de Marea Unificare: „Eram convinsă că va face față provocărilor”

Alexandra Ciomag, mesaj din partea mamei sale, înainte de Marea Unificare: „Eram convinsă că va face față provocărilor”

Survivor România a pregătit surprize nemaipomenite pentru concurenții sezonului 2023! În ediția de miercuri, 22 martie, Războinicii și Faimoșii au primit o veste neașteptată de la Domnul Dan: urmează Marea Unificare! 

Zanidache, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac au ajuns în Republica Dominicană, iar rolul lor în competiția Survivor va fi dezvăluit în această săptămână. Mai mult decât atât, prezentatorul Daniel Pavel a făcut un anunț la care triburile nu se așteptau deloc: urmează Marea Unificare! Această etapă va veni la pachet cu o serie de surprize pentru telespectatori și concurenți!

Înainte de Marea Unificare ce va avea loc săptămâna aceasta, Alexandra Ciomag a primit un mesaj de susținere din partea mamei sale: 

„Știu că fiica mea este o luptătoare! Este ambițioasă, motrică, tenace și ingenioasă! Mă așteptam ca toate aceste calități pe care le are să le folosească și s-o ajute să obțină rezultate bune! Mai tânără, fără experiența anilor, pe lângă ceilalți participanți, acest lucru nu a fost un atu pentru ea, dar cu siguranță experiența Survivor va fi contribuit la aprecierea oamenilor și va fi decisivă pentru viitorul ei! Este foarte sensibilă, un fin observator al detaliilor, lucru ce a contribuit la obținerea performanței de a rămâne în competiție. Eram convinsă că va face față provocărilor și sper să o ajute în continuare, să dovedească cât este de puternică!”

Sursa foto: arhiva PRO TV

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni