• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România, 3 aprilie 2023. Primul joc din faza individualelor continuă. Concurenții se luptă să câștige recompensa

Survivor România, 3 aprilie 2023. Primul joc din faza individualelor continuă. Concurenții se luptă să câștige recompensa

Survivor România, 3 aprilie 2023. Primul joc din faza individualelor continuă. Concurenții se luptă să câștige recompensa

Primul joc din faza individualelor continuă. Echipa Ștefaniei se află în avantaj, însă Kamara și colegii săi nu se dau bătuți, reușind să-i ajungă din urmă.

După un joc lung, proba pentru recompensă a luat sfârșit cu victoria echipei Ștefaniei, care a învins cu 10-6.

Vezi cum a decurs proba decisivă în materialul video de mai jos.


Stefania și Andrei Krisan se duleaza pentru a obține punctul la Jocul pentru recompensă. Aflați în avantaj, cu un scor de 8-6, concurenții din echipa Stefaniei își încurajează căpitanul, iar aceasta reușește în cele din urmă să câștige proba.

Vezi momentul complet în materialul video de mai jos.


Dan Ursa și Alexandra Porkolab, doi concurenți care formau o echipă înainte de Unificare, au ajuns să se dueleze pentru recompensa pregătită de domnul Dan.

Vezi în materialul video de mai jos cine a câștigat punctul!



Duelul dintre Carmen Grebenișan și Andreea Moromete a adus egalitatea pentru echipa lui Kamara.

Vezi cum s-au descurcat cele doua în materialul video de mai jos.


Duelul mult așteptat dintre Ionuț Iftimoaie și Kamara a sosit. După ce au avut mai multe certuri, cei doi au ajuns în sfârșit să lupte unul contra celuilalt pe traseu, jocul transformându-se într-unul de orgolii.

Vezi în materialul video de mai jos cine a câștigat punctul.


Stefania și Kamara, căpitanii celor două echipe, au fost nevoiți să desemneze pentru a doua oară oponenții de la Jocul pentru Recompensă. De data aceasta, concurenții vor avea alți adversari decât la etapa precedentă.

Vezi în materialul video de mai jos cum vor arăta duelurile 

 

Rezultatul duelului dintre Alin Chirilă și Andreea Moromete a fost neașteptat pentru toată lumea, întrucât Andreea a reușit să obțină punctul.

Iată cum s-au descurcat cei doi în materialul video de mai jos.



În timpul Jocului pentru recompensă, Kamara l-a acuzat pe Remus că l-a lovit pe traseu, deși Kamara se afla pe margine. Ceilalți concurenți au sărit în apărarea lui Remus spunând că a fost vina lui Kamara pentru că i-a stat în drum.

Vezi discuția completă în materialul video de mai jos.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni