• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor 2023: Cine câștigă jocul pentru comunicare pe 26 aprilie. Traseul solicitant aduce lacrimi și dezamăgiri pentru unii concurenți

Survivor 2023: Cine câștigă jocul pentru comunicare pe 26 aprilie. Traseul solicitant aduce lacrimi și dezamăgiri pentru unii concurenți

Survivor 2023: Cine câștigă jocul pentru comunicare pe 26 aprilie. Traseul solicitant aduce lacrimi și dezamăgiri pentru unii concurenți

Probele la Survivor 2023 devin din ce în ce mai solicitante. Cu cât se aproprie mai mult de finală, cu atât concurenții trebuie să dea dovadă de o forță titanică, să demonstreze că sunt demni de trofeul Survivor. Un nou traseu pe apă îi pune în dificultate pe unii concurenți. Emoțiile vor atinge cele mai înalte cote, iar lacrimile nu vor putea fi stăpânite.

Bianca Patrichi vs Andreea Moromete. Cine câștigă primul joc în lupta pentru comunicare. 



Alexandra Ciomag cade pe traseu în timpul confruntării cu Ștefania Stănilă. Concurenta nu se dă bătută și dă dovadă de o ambiție de invidiat. La finalul cursei reușește să aducă punct pentru echipa sa.   

„Așa e când ești mai grăsuță. Te miști mai greu”, va comenta ea parcursul adversarei. Vezi momentul integral în materialul video de mai jos: 

 

Carmen Grebenișan îl întrece pe Dan Ursa în timpul unui traseu pe apă la Survivor 2023.

„În viața mea nu am crezut că o să-l bat”, spune Carmen după joc.


 

La scorul de 5-1 pentru echipa lui Robert, pe traseu se întrec Dan Ursa și Andrei Krișan.

Cine se descurcă mai bine poți vedea în materialul video de mai jos. 

După o nouă înfrângere, Carmen Grebenișan se arată frustrată și începe să plângă.

Cei doi căpitani trebuie să facă noi alegeri. Robert Moscalu este nemulțumit că Andrei  Krișan îl ia peste picior: „Nu trebuie să-ți fie milă de oameni ca ăștia”. 

Și Ștefania este extrem de supărată după ce pierde jocul cu Alexandra Porkolab. Concurenta izbucnește în plâns. Vezi momentul video mai jos:

La scorul de 8-2, pe traseu se întrec căpitanii, Robert Moscalu și Andrei Krișan. Ambii se arată la fel de motivați să câștige. Chiar dacă Robert a avut un mic avans în fața lui Andrei, cel din urmă a câștigat la proba de aruncat inele. 

Scorul devine 8-3, pentru echipa lui Robert Moscalu. 

Ce echipă câștigă jocul pentru comunicare în ediția din 26 aprilie, la Survivor 2023. 

O luptă foarte strânsă se duce între Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag. Fosta războinică reușește să aducă victoria, spre bucuria echipei condusă de Robert Moscalu. 


„Nu mai vreau lacrimi, eu nu sunt așa!” Carmen Grebenișan, moment de furie după mai multe înfrângeri la Survivor 2023



Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni