• Emisiuni
  • Survivor România
  • Competiția atinge o nouă bornă la Survivor România:  ”Echipele nu mai există. Veți juca la Individuale”  

Competiția atinge o nouă bornă la Survivor România:  ”Echipele nu mai există. Veți juca la Individuale”  

Competiția atinge o nouă bornă la Survivor România:  ”Echipele nu mai există. Veți juca la Individuale”  

Prima zi a lunii mai. Prima etapă a unei noi săptămâni din cea mai dură competiție din lume. Începutul care marchează trecerea a patru luni de când concurenții au acceptat provocarea și au început să înțeleagă că nu există limite atunci când ești la Survivor! Au mai rămas doar 8 membri în tribul Taino și pentru ei a venit vremea să ajungă într-o nouă etapă a show-ului... poate cea mai dură de până la acest moment. 

După ce săptămâna trecută, Bianca Patrichi a plecat acasă în urma voturilor celor de acasă, cei rămași vor avea primele discuții. ”Consiliul a fost cu final fericit pentru mine”, va recunoaște Robert, cel care a avut colanul de Imunitate și a putut conduce strategia de nominalizare. De cealaltă parte, Ștefania și Carmen resimt lipsa fostei lor coechipiere și observă cu teamă că ”e foarte ciudat cât de repede se întâmplă totul”. 

Într-un trib în care oamenii s-au împărțit în două mici tabere, se pare că există și voce a unității în persoana lui Dan Ursa. ”Cei care simt tensiuni, poate ar trebui să scoată degetele din priză”, le va spune acestora colegilor în timpul unor noi discuții aprinse între cei rămași.

Indiferent de tensiuni, discuții sau strategii, la Jocul de Recompensă, toți opt vor avea parte de o surpriză imensă când Daniel Pavel le va da o veste capitală: ”Astăzi aflați că echipele nu mai există. Veți juca, pur și simplu, la Individuale. Veți juca în sistem de eliminare până ajunge doar unul”. 

Cum se vor schimba jocurile și cine va reuși să-și găsească puterea de a merge până la capăt? Care va fi primul concurent care va câștiga o recompensă extrem de importantă, la finalul unui joc lung și solicitant? Întrebările își vor găsi răspuns în doar câteva ore. 

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni