• Emisiuni
  • Survivor România
  • Robert Moscalu, eliminatul săptămânii la Survivor România: „O să-mi fie dor. A fost un vis care s-a îndeplinit”

Robert Moscalu, eliminatul săptămânii la Survivor România: „O să-mi fie dor. A fost un vis care s-a îndeplinit”

Robert Moscalu, eliminatul săptămânii la Survivor România: „O să-mi fie dor. A fost un vis care s-a îndeplinit”

„Eu simt că încă fac parte dintr-o echipă”, a spus aseară o concurentă înainte de prima probă a serii. Un mesaj puternic în contextul în care cei rămași luptă cu fiecare putere rămasă în corp pentru a mai rezista încă o zi în competiție și pentru a demonstra că merită ca cei de acasă să-i susțină în drumul spre titlu și premiul cel mare. Până atunci a mai rămas, iar aseară un nou concurent a părăsit competiția, la Survivor România!  

„Obiecte dragi de acasă” au putut primi membrii tribului Taino dacă ar fi câștigat ieri recompensa de Comunicare. O șansă imensă în contextul în care Daniel Pavel le-a dat vestea cea mare: ”am aflat care sunt lucrurile preferate ale fiecăruia” și acestea le-ar fi putut fi accesibile chiar acolo, în Republica Dominicană.  

Pe cont propriu și cu multă dorință în suflet, concurenții s-au pornit pe traseu, iar pentru a doua oară la rând, Andrei Krișan a reușit o nouă victorie, fără a pierde vreo viață! ”Mi-am luat inima în dinți și am zis să dau tot ce am mai bun”, a declarat el. Pentru a se bucura de recompensă, i-a ales pe Carmen, Ștefania și Dan Ursa. Astfel aceștia au avut parte o surpriză imensă: câte un obiect, dar și câte un video de la cineva din familie. 

Carmen a primit o pernă, Krișan o ganteră, Ștefania un ursuleț alb și mare, iar Dan un desen făcut de fiica lui, imprimat pe un tricou. ”Au fost lacrimi de fericire”, a admis Andrei, fericit după această șansă. 

Cu multe emoții, cei 8 concurenți au revenit în sala de Consiliu pentru a afla ce au decis cei de acasă. Ștefania Stănilă și Robert Moscalu erau cei doi concurenți nominalizați, care au așteptat cu teamă rezultatul votului. Cel care a făcut anunțul final a fost, ca de fiecare dată, Daniel Pavel. Acesta le-a spus că show-ul s-a încheiat de această dată pentru fostul Războinic, Robert. 

”Îmi doream să rămân în concurs. Tot nu am cuvinte. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit patru luni de zile. E uimitor ce am trăit. M-am dezvoltat pe toate planurile posibile. O să-mi fie dor de Survivor. A fost un vis care s-a îndeplinit”, a spus Robert Moscalu înainte ca flacăra să-i fie stinsă. În lacrimile colegilor, acesta i-a lăsat cu un mesaj pozitiv: ”Râdeți că mie așa îmi place”. 

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați noile ediții ale acestui sezon.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni