• Emisiuni
  • Survivor România
  • La Survivor va avea loc o nouă eliminare: Alexandra Ciomag, Ștefania Stănilă și Andrei Krișan sunt nominalizații!

La Survivor va avea loc o nouă eliminare: Alexandra Ciomag, Ștefania Stănilă și Andrei Krișan sunt nominalizații!

La Survivor va avea loc o nouă eliminare: Alexandra Ciomag, Ștefania Stănilă și Andrei Krișan sunt nominalizații!

„Orice scenariu ai face, e destul de greu pentru că nu poți să anticipezi”, spunea aseară, înaintea Consiliul de Nominalizare, unul dintre concurenți. Acum când finala se poate vedea cu ochiul liber, strategiile sunt mai importante ca niciodată, iar jocurile câștigate pot fi vitale pentru asigurarea locului în competiție.

Fiecare dintre membrii tribului Taino simt presiunea Individualelor, dar trebuie să țină cont de fiecare mișcare a celorlalți. Diseară, de la 21:30, Survivor continuă, iar cineva urmează să fie eliminat. 

Aseară, cei șase concurenți au dat o confruntare esențială în Jocul pentru Imunitate. După o nouă finală între Andrei Krișan și Dan Ursa, cel din urmă a avut de această dată câștig de cauză, asigurându-și un loc în ultima săptămână a show-ului. ”Am deschis ușa colanelor și am închis-o. Aveam nevoie de această victorie”, a declarat Ursa.  

Reveniți la Consiliu, concurenții au arătat cât de divizat e tribul când voturile s-au împărțit în mod egal, conducând la doi nominalizați din start: Alexandra Ciomag și Andrei Krișan. Alexandra Porkolab a avut de luat o hotărâre cu privire la simbolul de imunitate: ”Îmi este destul de greu să iau o decizie. O să-l folosesc pentru mine”.  

Dan a fost cel care a trebuit să completeze lista nominalizaților și a ales-o pe Ștefania Stănilă, ajunsă la decizia celor de acasă, pentru a treia săptămână la rând. În doar câteva ore, vom afla ce au votat telespectatorii, iar drumul se va opri aici pentru un concurent dintre cei trei. 

Diseară, cei șase competitori vor discuta deciziile luate ieri, iar Ștefania va admite că nu venea venind decizia lui Dan: ”Nu mă așteptam să fiu nominalizată de colan”, însă Ursa va cauta noi scuze: ”Eu am încercat să zic tot. Îmi doresc ca cel care va pleca să fie împăcat”. Ce reacții vor mai avea, descoperim curând. 

Jocul de Comunicare îi așteaptă pe membrii tribului Taino în doar câteva ore. O nouă miză importantă, de această dată, apel video cu familia, urmează să fie pusă la bătaie. Cine se va impune și va avea parte de o doză mare de energie de acasă înaintea ultimelor zile în show, vom afla! 

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, o nouă ediție din finalul sezonului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni