• Emisiuni
  • Survivor România
  • Concurenții SURVIVOR iau primul lor contact cu civilizația după cele cinci luni petrecute departe de civilizație. VEZI PE VOYO

Concurenții SURVIVOR iau primul lor contact cu civilizația după cele cinci luni petrecute departe de civilizație. VEZI PE VOYO

Concurenții SURVIVOR iau primul lor contact cu civilizația după cele cinci luni petrecute departe de civilizație. VEZI PE VOYO

Concurenții SURVIVOR iau primul lor contact cu civilizația după cele cinci luni petrecute departe de civilizație. Cum a decurs readaptarea la normalitate, aflați doar pe VOYO.

Concurenții SURVIVOR se întâlnesc după lunile crunte sub soarele dominican și fac primul lor contact cu civilizația. Urmărește cum le-a schimbat viața această aventură și cum s-au readaptat normalității de acasă numai pe VOYO, platforma românească de streaming.

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023 pe 24 mai, dar și premiul de 100.000 de euro. Ultima bătălie din acest sezon s-a dat între finaliștii Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

„Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că este eliminată.

 

Finaliștii au fost susținuți de foștii concurenți pe tot parcursul jocului.

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

 

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni