• Emisiuni
  • Survivor România
  • Rescrie istoria într-un sezon cum nu s-a mai văzut! Survivor All Stars, în curând la PRO TV și pe VOYO

Rescrie istoria într-un sezon cum nu s-a mai văzut! Survivor All Stars, în curând la PRO TV și pe VOYO

Rescrie istoria într-un sezon cum nu s-a mai văzut!  Survivor All Stars, în curând la PRO TV și pe VOYO

Cel mai puternic show din lume. Emisiunea în care concurenții își depășesc fiecare limită și înțeleg că imposibilul nu există... SURVIVOR este tot mai aproape de revenire. Noul sezon aduce spectacolul extrem într-un sezon suprem! PRO TV anunță că, în curând, telespectatorii vor avea parte de Survivor All Stars!

Mai tare ca niciodată! Acum e acum. În 2024, show-ul revine și este timpul ca eroii să devină supereroi, să demonstreze că pot face față chiar și celor mai dure provocări. Cum se vor descurca? Cine va reuși să meargă până la capăt? Vom afla în curând, la PRO TV și pe VOYO! 

”Survivor România aduce bucuria şi energia unui reality-game-show fără pereche, doar să vorbeşti despre sau să-i urmăreşti efectul de tsunami emoțional. Atunci când numelui show-ului de supraviețuire cel mai iubit de români îi adaugi un nou an - în speță, 2024, și încă și mai și, un supra nume, care va deveni subiectul central din prima jumătate a anului următor: All Stars, atunci misiunea noastră, echipajul navei Survivor, este setată pe modul: sezon suprem. Da, ați auzit/citit bine: următorul sezon de Survivor România va fi al celor mai buni survivori din toate sezoanele. All Stars va aduce noi limite și noi provocări inimaginabile, chiar și pentru luptătorii obișnuiți cu arena curajului de la PRO TV și de pe VOYO. Sezonul suprem Survivor All Stars este gata: traseele, consiiliile tribale, camp-urile, jungla dominicană freamătă în aşteptare. În curând, nisipul fin dominican va fi pulverizat de adrenalina marca Survivor All Stars!”, spune Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

În curând, noi informații despre Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni