• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ștefania Ștefan, prima declarație după ce a aflat că va participa la Survivor România All Stars: „Sper să rămân la fel de puternică, sinceră și reală până la capăt!”

Ștefania Ștefan, prima declarație după ce a aflat că va participa la Survivor România All Stars: „Sper să rămân la fel de puternică, sinceră și reală până la capăt!”

Ștefania Ștefan, prima declarație după ce a aflat că va participa la Survivor România All Stars: „Sper să rămân la fel de puternică, sinceră și reală până la capăt!”

Din 16 ianuarie, 10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în cursa pentru supraviețuire în sezonul suprem: Survivor All Stars, care va fi disponibil pe PRO TV și VOYO. Ștefania Ștefan, concurentă în sezonul 3, este pregătită să intre, din nou, în cursă și să lupte pentru supraviețuire în jungla din Dominicană.

Nu a mai rămas mult și cei 20 de concurenți vor pleca, pentru a doua oară, în Republica Dominicană. De data aceasta, Ștefania Ștefan nu mai vrea să piardă, mai ales că a fost foarte aproape de marele premiu.

„Încă odată, după cele anunțate, SURVIVOR ALL STARS îmi oferă această experiență unică, plină de suspans și adrenalină. Particip la fel de implicată si determinată și îmi propun să rămân aceeași fată, doar că mult mai focusată. Am din nou șansa de a fi pe traseu, să pot demonstra încă odată că pot performa la fel ca în ediția mea, acolo unde din păcate drumul a fost oprit brusc. Sper ca în acest sezon să pot sa rămân la fel de puternică, sinceră si reală până la capăt!”, a scris Ștefania Ștefan pe contul ei de Facebook. 

Ștefania Ștefan este a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Ea s-a bucurat de simpatia publicului și a ajuns destul de departe în competiție. După participarea la Survivor 2022, Ștefania Ștefan a vorbit despre ideile de investiție pe care le are.

Tânăra este streamer pe platformele de socializare. Practic, pasiunea sa cea mai mare o reprezintă industria jocurilor online. Aceasta se înregistrează în timp ce se joacă pe calculator, apoi reușește să câștige bani prin prisma acestei pasiuni. Recent, fosta concurentă Survivor România a dezvăluit faptul că are de gând ca toți banii câștigați până în acest moment să fie investiți în acest hobby, care i-a devenit și sursă de venit.

Ștefania Ștefan a părăsit Survivor România înainte de etapa Confruntărilor Individuale, după ce a fost nominalizată alături de Elena Chiriac și Ionuț Popa. Concurenta, care se afla în joc din prima zi, a plecat cu lacrimi în ochi și a oferit o declarație emoționantă: „Poate atât a fost învățătura mea pentru mine în această competiție. M-au schimbat multe lucruri... în bine: lipsa hranei, greul pe care l-am dus aici. Am tras tare în fiecare zi aici, am dat tot ce am putut. Sunt mândră de parcursul meu aici și că am reușit să ajut echipa. Îmi pare nespus de rău că nu pot să văd mai departe cum va fi”.

Concurenții Survivor All Stars

Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

În inima junglei dominicane, doar cei mai puternici vor rezista!

Survivor All Stars, în curând la PRO TV și pe VOYO!

Vezi: Interviu cu Ștefania Ștefan înainte de participarea la Survivor 2022

Sursă foto: Facebook

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni