• Emisiuni
  • Survivor România
  • Cel mai așteptat duel de la Survivor All Stars 2024: Jador vs. Iancu Sterp la Jocul pentru Imunitate: „Pe traseu demonstrezi, nu cu papagalul!”

Cel mai așteptat duel de la Survivor All Stars 2024: Jador vs. Iancu Sterp la Jocul pentru Imunitate: „Pe traseu demonstrezi, nu cu papagalul!”

A venit rândul lui Jador și al lui Iancu Sterp să se înfrunte pe traseu în Jocul pentru Imunitate, în sezonul suprem Survivor All Stars.  

Presiune mare pe umerii celor doi concurenți și asta pentru că scorul este 8-8, iar punctul câștigat va aduce un trib tot mai aproape de victorie.

După fluierul Domnului Dan, concurenții pornesc pe traseu. Jador se încurcă și iese de pe traseu sub privirile uimite ale colegilor.

Într-un final, artistul revine pe traseu, însă Iancu Sterp reușește să bage rapid cele trei inele și aduce punct pentru echipa sa.

„Pe traseu demonstrezi, nu cu papagalul”, le spune mândru Iancu colegilor din tribul său. Scorul devine 8-9 pentru Războinici.

Vezi cum a decurs proba pentru cei doi concurenți în materialul VIDEO de mai sus, dar și cum a reacționat Jador după ce a fost învins.

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni