• Emisiuni
  • Survivor România
  • Roxana Nemeș, val de critici la adresa colegilor săi de trib, la Survivor All Stars. Ce a putut să spună Faimoasa despre Jador: „Știe și el că...”

Roxana Nemeș, val de critici la adresa colegilor săi de trib, la Survivor All Stars. Ce a putut să spună Faimoasa despre Jador: „Știe și el că...”

Jocul pentru Recompensă a luat sfârșit, iar cele două triburi s-au întors în camp. Ajunși aici, fiecare și-a găsit câte o activitate.

Gallery

În faza incipientă, băieții din echipa Războinicilor au încercat să prindă pește, pentru a se putea alimenta corespunzător pentru probele ce urmează. Din păcate însă, aceștia nu au avut noroc și au găsit doar câțiva melci, pe care i-au fiert.

Pe de cealaltă parte, în echipa Faimoșilor, Roxana Nemeș a spus, în cadrul testimonialelor, faptul că fiecare om din trib își dorește să fie „șef”. Frumoasa cântăreață a fost ironică în privința mai multor băieți, printre care Jorge, Zanni și Jador.

„Jorge vrea să fie personaj. Nu știu cum a fost el în sezonul lui, dar îl văd cum vine și se bagă peste orice. El are idei excepționale, cum am spus, fiecare aici vrea să fie șef. TJ, Jorge, Moroșanu mai puțin că își știe locul, Zanni nu mai zic... până și asta mică, Ștefania, și-ar dori într-o oarecare măsură. Ana și-ar dori, dar îl lasă pe Zanni. Jador știe și el că n-are cum să fie șef. Uite așa, fiecare are strategia lui.”

Faimoșii au reușit să își ridice un adăpost, în timp ce fetele din trib s-au antrenat pentru următoarele jocuri de la Survivor România All Stars.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni