• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ce a spus Jorge în momentul în care Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor All Stars 2024

Ce a spus Jorge în momentul în care Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor All Stars 2024

Ce a spus Jorge în momentul în care Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor All Stars 2024

Joi seară, 18 ianuarie 2023, Andreea Tonciu a fost eliminată din cel mai puternic reality-show din România: Survivor All Stars. Aceasta s-a confruntat într-un ultim duel cu Roxana Nemeș, iar din păcate pentru fanii săi, a părăsit concursul după doar o săptămână.

Gallery

​Survivor All Stars atinge cote maxime de la o zi la alta. Fiecare ediție aduce noi provocări, trasee din ce în ce mai dificile și un spirit de luptă cum rar s-a mai văzut. În ediția difuzată joi seară la PRO TV și pe VOYO, Andreea Tonciu a fost nominalizată de colegii ei de trib pentru a participa la duelul de eliminare. 

TJ Miles, Faimosul care a obținut miercuri seară colanul de imunitate, a trimis-o și pe Roxana Nemeș la duel, alături de fosta asistentă TV. Astfel, cele două au fost nevoite să transporte, cu mare grijă, mai multe piese de lemn, fără să atingă solul. Odată ajunse la finalul traseului, acestora li s-a cerut să așeze acele bucăți colorate în așa fel încât, atunci când sunt atinse, să se creeze efectul de domino. 

După un duel intens, Roxana Nemeș a ieșit învingătoare și, astfel, Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor All Stars, după doar o săptămână. 

Ce a spus Jorge în momentul în care Andreea Tonciu a părăsit Survivor All Stars

După ce Andreea Tonciu a aflat că părăsește competiția Survivor All Stars 2024, a ținut să spună câteva cuvinte pentru telespectatori, dar și pentru colegii ei:

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a spus ea, după ce a aflat că va părăsi show-ul.

Apoi, bruneta și-a luat rămas bun de la colegii săi. În momentul în care Andreea Tonciu a plecat din jungla Dominicană, Jorge a spus:

„Aoleu! Mi  s-a făcut pielea de găină! Să te gândești la noi când mănânci și când faci duș”, a spus Jorge. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni