• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu au ajuns în tabăra Războinicilor! Cum au fost primiți de ceilalți concurenți: „Acum suntem mai puternici”

Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu au ajuns în tabăra Războinicilor! Cum au fost primiți de ceilalți concurenți: „Acum suntem mai puternici”

Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu au ajuns în tabăra Războinicilor! Cum au fost primiți de ceilalți concurenți: „Acum suntem mai puternici”

O surpriză plăcută au avut și concurenții din echipa albastră! Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu s-au alăturat Războinicilor, iar acum sunt de neoprit!

Gallery

​Marea le-a fost mirarea să îi vadă în tabără pe cei doi concurenți, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu, gata să dea tot ce au mai bun în edițiile ce urmează.

Iancu Sterp: „Eu nu i-am avut colegi în sezonul în care am fost eu, dar îi știu, dar i-am văzut la televizor în alte sezoane. Sunt niște concurenți buni, niște oameni de treabă și cred că aveam nevoie de ei”

Maria Chițu: „Este un sentiment plăcut să știm că suntem mai mulți, mai puternici”

Andrei Ciobanu: „Competiția devine altfel acum, au mai dat un refresh. Intrasem într-o zonă de normalitate. Sper să ne ajute, să aducă puncte și să doveadească că sunt războinici, așa cum au făcut-o și în sezoanele lor”.

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni