• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 6 februarie. Miză dublă pentru Faimoși și Războinici: ”Tribul care învinge azi mai câștigă ceva!”

Survivor All Stars 2024, 6 februarie. Miză dublă pentru Faimoși și Războinici: ”Tribul care învinge azi mai câștigă ceva!”

Survivor All Stars 2024, 6 februarie. Miză dublă pentru Faimoși și Războinici: ”Tribul care învinge azi mai câștigă ceva!”

Marți, 6 februarie, la Survivor All Stars România: după o săptămână în care tribul roșu a reușit să câștige două dintre cele trei jocuri, echipele au motivații total diferite - Războinicii vor să își revină și să demonstreze că sunt la fel de puternici ca înainte, iar Faimoșii sunt deciși să arate tuturor că pot continua șirul victoriilor.

Gallery

Marți, 6 februarie, de la 21:30, viața în junglă devine tot mai dură, iar lipsurile se resimt tot mai tare, însă nimic nu le poate sta în cale celor 21 de concurenți rămași în sezonul suprem, Survivor All Stars!
După ce a reușit să câștige duelul cu Relu Pănescu, Maria Lungu caută să se reintegreze în echipa ei, însă va admite că nu s-a simțit deloc sprijinită de coechipieri. ”Nu pot să zic că echipa m-a susținut. Liniștea era cheia la rezolvarea acelui puzzle. Vor să-mi închidă gura, dar atât timp cât Dumnezeu mă iubește, poate să mă urască toată lumea”, va spune Războinica, care pare că și-a găsit drumul în show și hotărârea să meargă cât mai departe, spre surpriza tuturor.


Deși vin după două înfrângeri consecutive, Iancu Sterp crede în continuare că face parte din tribul mai puternic: ”avem o echipă mai compactă, avem strategia de partea noastră”. Oare să aibă el dreptate și să fie motorul unei reveniri?


În ciuda câștigurilor, Faimoșii nu au liniște. Zanni și Jador par într-un conflict tot mai aprins, iar Ana Porgras va răbufni înaintea jocului de astăzi: ”Nu pot să explic în momentul ăsta ce am pe suflet pentru că nu mă pot calma”. Vor reuși ei să lase totul deoparte și să se concentreze pe traseu?
Săptămâna va începe cu o miză importantă, la jocul de provizii, după cum le va sublinia Daniel Pavel: ”O parte a mizei de astăzi, legume: linte, ceapă, ardei roșii, ardei verzi. Pe lângă toate acestea, tribul care învinge astăzi mai câștigă ceva”. Despre ce este vorba și cine va reuși să-și adjudece dubla miză, vom afla în doar câteva ore.


Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, în același timp, la PRO TV și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni