• Emisiuni
  • Survivor România
  • „Am o gaură în tibie...” Clipe de coșmar pentru Sorin Pușcașu la Survivor All Stars, după accidentarea la picior

„Am o gaură în tibie...” Clipe de coșmar pentru Sorin Pușcașu la Survivor All Stars, după accidentarea la picior

Sorin Pușcașu trece prin clipe dificile la Survivor All Stars. Războinicul s-a accidentat grav la picior, iar durerile sunt greu de suportat.

Gallery

Sorin Pușcașu s-a accidentat de-a binelea la picior. Războinicul a dezvăluit că are o gaură în tibie care ajunge până la os. Noaptea trecută a fost cruntă pentru concurent, căci a avut dureri greu de suportat, însă încearcă să rămână pozitiv și să dea tot ce este mai bun pe traseu.

„Cred că e prima noapte în care am dormit foarte rău. În prima noapte în care am ajuns aici a fost rău pentru că a trebuit că mă obișnuiesc cu podeaua care e foarte grea, cu șoldurile, cu tot ce mă apăsa, dar aseară a fost cea mai grea seară, ca să zic așa, pentru că a început să mă doară piciorul de la traseu. M-am accidentat destul de rău, efectiv am o gaură în tibie care este până la os. Tot aștept să se recupereze, să se recupereze, dar în mediul ăsta se recuperează un pic mai greu. Ieri am fost lăsat să intru pe traseu, mi s-a dat acordul, m-am bucurat, am vrut să intru”, a spus Sorin Pușcașu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni