• Emisiuni
  • Survivor România
  • Jorge sau Elena Marin? Eliminarea care i-a lăsat mască pe Faimoși: „Nu a fost să fie...”

Jorge sau Elena Marin? Eliminarea care i-a lăsat mască pe Faimoși: „Nu a fost să fie...”

Elena Marin și Jorge au intrat la duel. Cei doi Faimoși au dat tot ce au putut pe traseu, însă doar unul dintre ei își continuă parcursul în competiția Survivor All Stars.

Gallery

A fost un joc intens, plin de surprize, însă Faimoșii nu s-au așteptat la un asemenea rezultat. Jorge s-a impus la acest duel și rămâne în competiție, în timp ce Elena Marin se întoarce acasă.

Faimoasa este mândră de tot ce a realizat și se bucură că și-a dovedit ei că încă mai poate concura, în ciuda interveniților chirurgicale pe care le-a suferit la picior.

„Nu e plăcut, dar cred că nimic nu este întâmplător, am dat tot ce am putut, am avut emoții, am încercat să nimeresc, mi-am dat seama că nu este o bilă foarte grea și am încercat să țintesc primele...nu a fost să fie...Sunt mândră de mine, au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații...am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie, mă duc acasă la familia mea, mă duc acasă la cei care mă iubesc...cred că locul meu este acasă”, a spus Elena Marin, după ce a fost învinsă de Jorge.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni