• Emisiuni
  • Survivor România
  • Jador tocmai a recunoscut, la Survivor All Stars, cine este iubita lui. Faimosul i-a compus o melodie de dragoste, pe care a cântat-o în fața tuturor: „Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău!”

Jador tocmai a recunoscut, la Survivor All Stars, cine este iubita lui. Faimosul i-a compus o melodie de dragoste, pe care a cântat-o în fața tuturor: „Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău!”

Jador și-a strigat iubirea în gura mare, la Survivor All Stars. Faimosul i-a compus câteva versuri de dragoste și le-a cântat cu bucurie, în tabăra sa.

Gallery

„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, i-a cântat Jador iubitei sale.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun”, a mai spus Faimosul.

Jador nu s-a oprit aici și și-a făcut chiar și planuri de nuntă. Artistul îl va avea naș pe Cătălin Moroșanu,

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni