• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 21 februarie. Declarații puternice, înaintea jocului pentru Imunitate: „Îmi convine și să câștigăm și să ne scuturăm”

Survivor All Stars, 21 februarie. Declarații puternice, înaintea jocului pentru Imunitate: „Îmi convine și să câștigăm și să ne scuturăm”

Survivor All Stars, 21 februarie. Declarații puternice, înaintea jocului pentru Imunitate: „Îmi convine și să câștigăm și să ne scuturăm”

Show-ul care aduce în fața celor de acasă cele mai puternice provocări și mai dinamice schimbări, Survivor All Stars, continuă să fie pe primul loc în clasamentul audiențelor. În fiecare seară, Faimoșii și Războinicii oferă un spectacol total, demonstrând cât sunt de pregătiți pentru sezonul suprem. După ce la finalul săptămânii trecute, triburile au trecut printr-o serie de schimbări, aseară a fost vremea să demonstreze cum s-au adaptat și ce motivații au pentru mai departe.

„A fost un restart în Consiliu care s-a văzut astăzi”, a declarat Iancu la finalul jocului care le-a adus Războinicilor prima victorie în noua formulă. În timp ce albaștrii se bucurau, Faimoșii încă își căutau răspunsuri pentru etapa prin care trec. De altfel, Jador a ținut să menționeze că simte că nu trece prin cea mai bună fază: ”Nu știu care e lecția pe care trebuie să o învăț, dar îmi doresc doar să fiu cel mai bun”.

În ciuda energiei bune pe care a primit-o în noua echipă, Jorge nu a reușit să puncteze aseară și la finalul jocului a declarat: ”mi-ar fi plăcut să-mi fac intrarea în echipă cu un punct”. Se pare că toate declarațiile lui au fost văzute și de foștii colegi, care acum simt că acesta s-a schimbat foarte tare.

Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:14. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.1 puncte de rating și 26.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.6 puncte de audiență și 17.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit cu încântare primul joc al săptămânii, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:36, peste 1.8 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV.

Săptămâna abia a început, așa că viața triburilor în show continuă, iar pentru Războinici urmează o recompensă pe cinste pe catamaran, în care vor avea parte și de mâncare, dar și de multă distracție.

Ai momente, poți să ai 2-3 săptămâni, când simți că nu-ți merge nimic”, va admite Moroșanu astăzi, analizând cumva performanța actuală a colegilor săi, înaintea jocului pentru Imunitate. Tot atunci, Zanni va recunoaște că încă sunt verigi slabe în trib și că este dispus să le elimine pentru a asigura unitatea echipei: ”îmi convine și să câștigăm și să ne scuturăm”.

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni