• Emisiuni
  • Survivor România
  • Războinicii aruncă săgeți pline cu venin către Maria Lungu. Iancu speră că își va învăța lecția: „Nu am reușit să o pun eu la punct, o să reușească cei de acolo...”

Războinicii aruncă săgeți pline cu venin către Maria Lungu. Iancu speră că își va învăța lecția: „Nu am reușit să o pun eu la punct, o să reușească cei de acolo...”

Plecarea Mariei în tribul Faimoșilor a mai liniștit apele în tribul Războinicilor. Totodată, Iancu speră ca Maria să-și învețe lecția și să fie pusă la punct.

Gallery

Iancu este fericit că Maria Lungu a plecat din tribul său, după reconfigurarea echipelor, însă speră ca aceasta să-și învețe lecția, fiind sigur că Faimoșii o vor pune la punct.

„Eu mă bucur că s-a făcut schimbarea asta, pentru că a primit ce merită și o să își învețe lecția, cu siguranță. Dacă aici nu am reușit să o pun eu la punct, o să reușească cei de acolo, că sunt mai mulți”, a spus Iancu despre Maria Lungu.

Maria Chițu o vede pe Maria Lungu mult mai implicată în tribul Faimoșilor, ceea ce a făcut-o să creadă ca a profitat de bunătate lor, atunci când făcea parte din echipa Războinicilor.

„A profitat de bunătatea noastră, făcându-ne să ne simțim, ușor, sclavii ei, pe când acest lucru ea nu îl poate face cu Faimoșii”, a spus Maria Chițu despre Maria Lungu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO, cu o zi înainte!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni