• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 23 februarie. O nouă Faimoasă a părăsit, aseară, competiția Survivor All Stars! Emisiunea rămâne lider absolut de audiență

Survivor All Stars 2024, 23 februarie. O nouă Faimoasă a părăsit, aseară, competiția Survivor All Stars! Emisiunea rămâne lider absolut de audiență

Survivor All Stars 2024, 23 februarie. O nouă Faimoasă a părăsit, aseară, competiția Survivor All Stars! Emisiunea rămâne lider absolut de audiență

O nouă săptămână încheiată, o nouă eliminare marcată de tribul Faimoșilor, care resimte seria înfrângerilor din ultimele zile. Mai greu, mai puternic, mai provocator, sezonul suprem continuă și îi ține pe cei de acasă în fața televizoarelor, aducându-le aproape cele mai puternice emoții. Survivor All Stars merge mai departe, iar drumul spre finală este presărat cu noi obstacole în edițiile ce vor urma.

Seara a început cu jocul pentru recompensă, câștigat și de această dată de Războinici, cu un scor clar de 7 la 2. ”Mi-e milă de toți, dar mi-e milă de mine. Cu cine să mă duc la atac?”, a spus la final, Zanni, vizibil dezamăgit de prestația colegilor săi. La fel de emoționată și tristă a fost și Ana Porgras care a menționat: ”nu-mi găsesc o explicație pentru care noi pierdem atât de mult”.


Într-o atmosferă deja încărcată, Faimoșii au mers în Consiliul Tribal, unde votul de grup a desemnat-o pe Alexandra Ciomag să meargă la Duel, în timp ce Ana a numit-o pe Maria Lungu, nu înainte de a adăuga că ”sper din suflet să lupte și să nu plece acasă din nominalizarea mea”. Cele două foste Războinice s-au văzut nevoie să se confrunte într-o probă încheiată cu înfrângerea Mariei, care a părăsit competiția.


”Probabil m-am relaxat un pic, având în vedere că am mai trecut printr-un duel eliminatoriu. Am zis că dacă e să pierd, așa trebuie să fie. Am planuri mari. Mă duc să-mi văd familia, prietenii și ne revedem la finală”, a spus vizibil emoționată concurenta care a trecut de-a lungul show-ului prin ambele triburi.


Ultima ediție din cea de-a șasea săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:25. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.4 puncte de rating și 23.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.3 puncte de audiență și 19.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au trăit cu emoție seara în care a avut loc o nouă eliminare din tribul roșu.


Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni