• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Ploaie de reproșuri la adresa lui Zanni, după ultimele sale afirmații. Iancu Sterp și Jorge sunt convinși că Faimosul joacă murdar: „Își face niște calcule”

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Ploaie de reproșuri la adresa lui Zanni, după ultimele sale afirmații. Iancu Sterp și Jorge sunt convinși că Faimosul joacă murdar: „Își face niște calcule”

După câștigurile înregistrate de Războinici săptămâna trecută, Ștefania Stan le dă o nouă lovitură Famoșilor. Concurenta este de părere că Ana Porgras și Ștefania Stănilă, deși sunt bune, pot fi înfrânte de adeversare, fiind mai puternice decât cele cu care s-au confruntat sezoanele trecute.

Gallery

​Ștefania „Eu sunt de părere că e All Stars și că și-au găsit nașul, iar ei și-au pierdut ambiția, motivația, pentru că ei avea un fel cum se cunoșteau în sezonul lor. Îndemânarea nu o să o învețe cât stăm noi aici. În sezonul lor, au avut inamici mai slabi”.

Pe de altă parte, câteva dintre afirmațiile lui Zanni au atras atenția Războinicilor, care sunt convinși că acesta a început să pună în aplicare diverse tactici, pentru a rămâne cât mai mult în competiție, alături de fetele pe care le protejează.

Iancu Sterp percepe afirmațiile lui Zanni ca pe o dovadă de relaxare, deoarece știe că nu va fi votat, în timp ce Jador susține că Faimosul își manipulează colegii, punctând că el, Ana Porgras și Ștefania Stănilă sunt cei mai buni.

Iancu Sterp: „Zanni vede că echipa lui pierde mult și el își face niște calcule, după cum îl văd eu. Știe că el este printre cei mai buni de acolo. Nu prea are cum să intre la nominalizare, de asta e el liniștit, pentru că are cine să iasă de la ei. Sunt concurenți mai slabi, sunt verigi care să fie înlăturate”.

Jorge: „Asta e manipularea echipei. Când tu spui că tu, oricum, ești cel mai bun, și tu, și Ana, și Ștefi și că tu, oricum, ajungi la individuale, asta înseamnă că tu vrei să îi manipulezi pe ceilalți”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni