• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Iancu Sterp și Sorin Pușcașu consideră că Jorge a fost desconsiderat de Faimoși. Concurentul devine un pion important în echipa lor: „Toți vorbesc prost de el”

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Iancu Sterp și Sorin Pușcașu consideră că Jorge a fost desconsiderat de Faimoși. Concurentul devine un pion important în echipa lor: „Toți vorbesc prost de el”

Venirea lui Jorge în echipa Războinicilor este văzută ca un atuu de Sorin Pușcașu și de Iancu Sterp, care sunt de părere că acesta nu doar că a fost tratat incorect de foștii coechipieri, dar și că le-a purtat noroc săptămâna trecută.

Gallery

​Iancu Sterp: „Toți vorbesc prost de el și fără argumente. De când e la noi în echipă, mi se pare OK omul, e super băiat, a tras, a adus și puncte, a ambițios, nu a deranjat pe nimeni”.

Sorin Pușcașu: „A trecut, deja, o săptămână și vreau să spun că încă am o părere bună despre el, indiferent ce spun Faimoșii. Pentru noi, totul este bine. De când a venit, ca echipă, am reușit să câștigăm.

Noi nu îl vedem pe Jorge mincinos sau cum a zis Jador, mai ales că nu a avut un argument. Eu îl văd cu tot sufletul în camp-ul nostru, un Războinic adevărat. Ce ține de Jador cu Jorge cred că e ceva personal”

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni