• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Zanni continuă să facă și mai multă „curățenie” printre Faimoși: „E următorul vot”. Concurentul vrea să își scape echipa de coechipierii inutili

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Zanni continuă să facă și mai multă „curățenie” printre Faimoși: „E următorul vot”. Concurentul vrea să își scape echipa de coechipierii inutili

Faimoșii continuă să se bucure de eliminarea Mariei Lungu din competiție, iar Zanni este cel mai vocal pe această temă. Concurentul este de părere că fosta concurentă nu aducea niciun beneficiu echipei, motiv pentru care, venirea și plecarea ei eu fost irelevante.

Gallery

​De asemenea, din punctul său de vedere, Alexandra Ciomag este următorul nume care va fi propus spre eliminare, deoarece, alături de Maria Lungu, reprezintă „carne de tun”, iar el își dorește să se dueleze cu cei mai buni.

Zanni: „Colega Maria Lungu...când pleacă cineva de la Surivor și nu se simte că a plecat sau că a venit, e puțin trist. Ea are niște lecții de învățat. E următorul vot (n.r. Alexandra Ciomag­).

Vreau să mănânc, vreau să câștig. Dacă aș putea, i-aș elimina pe toți și nu cu răutate. Hai să trecem la jocurile alea la care să ne batem pe bune! Eu vreau să am încredere în toți din echipă. Frustrarea mea este că unii sunt inutili în competiție, așteptăm să îi eliminăm și sunt inutili și când pleacă.

Știam că sunt carne de tun ele două, știam că le vom trimite acasă și știam că sunt genul de oameni care nu își lasă orezul în spate. Dacă am rămâne formula potrivită, știu că putem. Avem boșorogi aici, avem stră-străbunici și pleacă cu ranchiună. În loc să fie o grădină cu flori, e o grădină cu spini”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

maria
Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni