• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Alexandra Duli taxează triunghiul format din Zanni, Ana Porgras și Ștefania Stănilă, întărind afirmațiile celorlalți concurenți: „V-ați făcut un plan mic”. Războinica anunță strategia pusă la cale de adversari

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Alexandra Duli taxează triunghiul format din Zanni, Ana Porgras și Ștefania Stănilă, întărind afirmațiile celorlalți concurenți: „V-ați făcut un plan mic”. Războinica anunță strategia pusă la cale de adversari

Duelul de eliminare s-a dat între două foste Războinice, Alexandra Ciomag și Maria Lungu, cea din urmă fiind eliminată. Echipa albastră și-a dorit ca cea care rămâne în competiție să fie Alexandra Ciomagu, iar Războinicii au început să o aplaude și să strige, atunci când au văzut-o venind la joc.

Gallery

​Alexandra Ciomag se declară mulțumită de prestația ei în urma duelului eliminatoriu, precizând că motivația de a rămâne în competiție a venit chiar din partea unei concurente care, acum, îi este rivală.

Alexandra Ciomag: „Mă bucur că sunt aici, că n-am plecat, că n-am renunțat și voi lupta în continuare. Mi-a dat un cumul de energie bună (sprijinul Ștefaniei Stan) și m-a făcut să-mi revin, să vreau să câștig alături de Faimoși.

Toată lumea mă încurajează. De asta mă simt și bine, de asta n-am vrut să plec din această echipă, pentru că am fost primită cu brațele deschise”.”

Ștefania Stan susține, din nou, că Ștefi și Ana Porgras nu au avut adversare pe măsură, în sezoanele în care au participat, iar, acum, Războinicele reușesc să le țină piept mai bine decât fostele concurente.

Ștefania Stan: „Au fost, sunt buni fiecare în parte, de asta au fost la All Stars, dar și noi suntem la nivel bun și și-au găsit nașii, adversari pe măsură. Îndemânarea nu o să ți se nască la Survivor, vii cu ea”.

Alexandra Duli este încrezătoare în începutul noii săptămâni de Survivor All Stsurvivor_8_435191

ars și speră că echipa ei va ieși, din nou, învingătoare, vorbind și ea despre triunghiul Zanni-Ana Porgras-Ștefania Stănilă: „E o armonie foarte bună între noi, ne înțelegem foarte bine, chiar sper, în continuare, să câștigăm. Avem ambiție, avem tot ce nu au Faimoșii.

Eu cred că Ana, Zanni, Ștefi, cumva, vă păstrați pentru individuale și v-ați făcut un plan mic, să trageți voi, să ajungeți fiecare eliminați în parte și o să ajungeți voi la individuale și, atunci, o să dați cel mai mult. Acum, nu văd dorința și voința lor atât de mare. Cred că nu dați 100% din voi”.

Ștefania Stănilă: „Pentru mine, asta cu nu dăm 100%, subiectul este, deja, epuizat. Am auzit asta de prea multe ori. Sunt de acord și cu ce a zis Ștefania. Avem, acum, alți adversari, dar asta nu înseamnă că nu putem să îi batem”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni