• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Alexandra Duli are moralul la pământ după ce Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor. Lola recunoaște că este și ea dezamăgită de prestația ei: „S-a văzut că nu este finalul Războinicilor”

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Alexandra Duli are moralul la pământ după ce Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor. Lola recunoaște că este și ea dezamăgită de prestația ei: „S-a văzut că nu este finalul Războinicilor”

Echipa Războinicilor începe săptămâna cu o înfrângere, iar Faimoșii câștigă jocul pentru recompensă. Alexandra Duli și Lola sunt dezamăgite de rezultatul obținut, în timp ce Zanni pune la îndoială strategiile Ștefaniei Stan.

Gallery

​Lola: „Noi nu știm să pierdem. Oamenii, în general, dar eu mă bucur pentru ei”.

Duli: „Și eu mă bucur, Doamne, ferește! Ei, din păcate, nu au mâncat deloc, dar, ca să mă bucur pentru ei, sunt tristă pentru mine și asta e ceva foarte...”.

Lola: „Se întâmplă ceva cu mine. Îmi asum. Trebuie să îmi dau două palme, dar s-a văzut că nu este finalul Războinicilor”.

În tot acest timp, Zanni susține că Ștefania Stan știe cum să își joace cărțile în competiție, alegând adversarii pe traseu în funcție de cât știe că poate da în ziua confruntării.

Zanni: „Era clară intenția ei de a vă ocoli. Ea știe unde sunteți bune și unde nu. Unde a văzut că e praf ea și voi sunteți bune, nu vă alege. I-ai stricat clasamentul, putea să îl strice și Ana. Nu v-a luat special, că a văzut că e praf. Fata e deșteaptă, dar e perversă”.

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni